Nieuws/Entertainment
800934
Entertainment

Eerste foto's prins George met zijn kersverse zusje Charlotte

FOTO'S - Trots tonen prins William en zijn Kate hun twee koninklijke kinderen.

Kensington Palace postte zaterdagavond het eerste kiekje van troonopvolger George (2) en zijn één maand oude zusje Charlotte. De foto is gemaakt door Kate zelf en is half mei genomen in hun huis Anmer Hall in Norfolk. Even later werden er nog drie foto's van het olijke duo vrijgegeven.

Vrijdag werd bekend dat het prinsesje op zondag 5 juli gedoopt wordt. De weddenschappen over wie nou de peetouders worden van het meisje zijn al in volle gang.

Prinses Beatrice, de oudste dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson, is de grote favoriet. Ook haar zus prinses Eugenie, Kate's zus Pippa Middleton, Williams neef Peter Philips en Charlotte's oom Harry dingen mee naar de eretitel. De peetouders van de dochter van prins William en zijn vrouw Catherine worden echter pas bekendgemaakt bij de doop zelf.

George's peetouders zijn goede vrienden van de hertog en hertogin van Cambridge uit hun periode op school en de universiteit. Dit was een breuk met de traditie om de eer voornamelijk aan andere royals toe te bedelen.