Entertainment/TV
800963563
TV

Filemon Wesselink aan de slag voor PowNed: ’Goede klik met Rutger en Weesie’

Filemon Wesselink

Filemon Wesselink

Filemon Wesselink gaat aan de slag als programmamaker voor omroep PowNed. De 43-jarige presentator werkte eerder bij BNNVARA, waarvoor hij programma’s maakteals Try before you die, Spuiten en slikken en recent Filemon en de complotten.

Filemon Wesselink

Filemon Wesselink

„Wat mij aanspreekt is dat PowNed de steen in de vijver durft te gooien en tegen de stroom ingaat”, zegt Filemon in een persbericht van de omroep. „Ik ken Rutger (Castricum, red.) en Dominique (Weesie, red.)) al erg lang en merkte dat we een goede klik hebben. Toen we afgelopen jaar spraken over de ontwikkelingen bij de omroep en de programma’s die PowNed maakt, kwamen de gesprekken op gang over een samenwerking. Dat voelde goed aan.”

Ook PowNed-voorzitter Weesie is blij met de komst van Filemon. „We zijn ontzettend blij dat hij met zijn journalistieke ervaring ons team gaat versterken. PowNed heeft een volwaardige omroepstatus en de organisatie groeit gestaag. Dit betekent dat we investeren in nieuw talent, maar ook in ervaren programmamakers zoals Filemon. Zijn journalistieke stijl sluit perfect aan bij ons.”

Het eerste programma met de presentator komt naar verwachting begin 2023 op televisie, staat in het persbericht te lezen.