Nieuws/Entertainment
801109
Entertainment

Kim Kardashian braakt zich een breuk

Kim Kardashian was als de dood dat ze tijdens haar tweede zwangerschap net zoveel zou aankomen als tijdens de eerste, maar ze kan opgelucht ademhalen: daar steekt de natuur een stokje voor.

Kim kwam tijdens haar zwangerschap van North naar verluidt rond de 35 kilo aan en vond dat meer dan vreselijk. Om te voorkomen dat het de tweede keer weer zou gebeuren nam ze een diëtist in de arm, maar dat blijkt niet nodig.

De realityster heeft erge last van ochtendmisselijkheid en houdt niks binnen, twittert ze. "Vandaag is nationale donutdag! Ik hoopte daar flink van te genieten, maar ik ben de hele dag zo misselijk en dat verpest alles!" Maar, elk voordeel heeft zijn nadeel, vindt Kim... "LOL misschien maar beter ook!"

Al eerder twitterde Kim gefrusteerd dat ze zich zo ziek als een hond voelt. "Zo ziek vandaag, op alle fronten. UGHHHHHH! Ik kan er niet meer tegen! Ik bid dat ik deze dag doorkom", schreef ze dinsdag.

Kim moet helaas éven doorbijten, want pas in december wordt haar tweede kindje verwacht...

 

Today is National Doughnut Day! Thought I would enjoy it more but morning/all day sickness really ruins things! LOL Maybe its for the best! — Kim Kardashian West (@KimKardashian) 5 juni 2015