Nieuws/Entertainment
801118
Entertainment

Afrojack verkleedt zich voor verjaardag dochter

FOTO - Afrojack reist de hele wereld over, maar de verjaardag van zijn dochtertje Vegas wil hij voor geen goud missen. Ook niet als hij zich daarvoor in een 'Frozen'-kostuum moet heisen.

Afrojack, die geboren werd als Nick van de Wall, moest helaas wel het verjaardagsfeestje van zijn dochter missen wegens een tandtechnische ingreep. Maar nu zijn Vegas echt jarig is, is de dj van de partij.

Zijn ex Amanda Balk deelde een liefdevolle foto van Nick met zijn dochtertje, terwijl ze uitgedost zijn als de hoofdpersonen uit de Disneyfilm Frozen. Vegas is dol op de film, zo bleek al tijdens haar partijtje dat ze eerder gaf waarbij alles in het thema stond van de film.

"Ik kan wel zeggen dat Vegas het belangrijkste in zijn leven is", liet Amanda eerder weten over de wereldberoemde dj uit Spijkenisse. "Steeds als hij in Nederland is, komt hij ons nu bezoeken. Een vaste bezoekregeling of co-ouderschap is moeilijk, omdat hij vaak onderweg is. Maar we gaan het op deze manier wel redden."

In 2012 ging het stel uit elkaar, vlak nadat de voormalig Gouden Kooi-deelneemster zwanger bleek te zijn. Inmiddels is het contact tussen de twee weer goed.