Nieuws/Entertainment
801122
Entertainment

Enrique Iglesias dankbaar na ongeluk

FOTO - Enrique Iglesias is zijn fans enorm dankbaar voor hun steun naar aanleiding van zijn ongeluk dat een bloederige afloop had.

Enrique nam vrijdag de gelegenheid om met zijn fans te chatten nadat zij hem zo tot steun waren geweest na het ongeluk. "Ik wilde iets speciaals doen om jullie allemaal te bedanken voor jullie liefde en steun deze week", schreef hij bij een foto van zijn hand.

Al snel volgde reacties van volgers over hoe de zanger eraan toe was. "Mijn hand is aan de beterende hand", liet Enrique weten. "Ik ga naar Mexico begin juli, ik zie jullie daar!", reageerde hij op een vraag of hij zijn tour zal vervolgen.

De zanger verwondde zijn hand ernstig toen hij tijdens zijn optreden een drone greep, waarvan een propellor een snee in zijn middelvinger maakte. Tot grote vreugde van zijn fans maakte Enrique gewoon zijn concert af, terwijl hij bloedde als een rund. Hierna kon hij rekenen op een stortvloed aan steunbetuigingen.

Het ongeluk kan vervelende gevolgen hebben voor de zanger, het is nog onduidelijk of het gevoel in zijn vinger weer helemaal terugkeert.