Nieuws/Entertainment
801136
Entertainment

Dennis Storm gruwelt ervan BN'er te zijn

Dennis Storm maakte van zijn droom, wereldreizen, zijn beroep maar dat hij daardoor een bekende Nederlander is geworden staat hem niet aan.

Onlangs werd bekend dat Dennis Storm in het geniep vader is geworden van twee kinderen, iets dat hij liever verborgen wilde houden. "Ja, we hebben net een tweede kind gekregen en het gaat supergoed. Er is niks aan de hand met de kinderen, ze zijn niet door aliens ontvoerd en ik ben gewoon de vader. We zijn een blij gezin", laat hij weten aan Volkskrant Magazine.

Hoe de kindjes heten houdt hij liever voor zichzelf om zijn kinderen in bescherming te nemen. "Als ik hun namen noem, vinden mensen daar iets van. Ik wil mijn kinderen daar niet aan blootstellen." De presentator wil zijn kinderen niet belasten met zijn keuze om het televisievak in te gaan.

Al komt de presentator nog zo zelfverzekerd over, ook hij zegt te kampen met onzekerheden maar weigert deze in de weg te laten staan van avontuur. "Wat ik niet begrijp, is dat er mensen zijn die hun hele leven wachten en de leuke dingen pas willen doen als ze oud zijn. Als ik iets in mijn hoofd heb, moet ik het proberen."

Dennis is ondanks de ongewilde media-aandacht nog niet klaar met televisie. "Elk seizoen is beter dan het vorige. Dit jaar wil ik er meer dan ooit iets moois en goeds van maken", zegt hij over zijn reisprogramma voor BNN. Toch heeft hij programma's gemaakt waar hij niet achter stond, om zijn droomprogramma te kunnen presenteren. "Dat stoort me nu nog steeds."