Nieuws/Entertainment
801141
Entertainment

Selena Gomez onthult geheimen

Selena Gomez voelt zich herboren en wil haar nieuwe identiteit delen met de wereld. "Ik raak soms gefrustreerd als ik leugens hoor over wie ik ben."

De zangeres komt voor zichzelf op, niet alleen waar het haar veranderende uiterlijk aangaat maar ook over waar ze voor staat. "Het internet is bedoeld om je op de hoogte te houden, maar er worden steeds oude verhalen verteld alsof het nieuws is", schrijft Selena nadat geruchten de ronde deden dat ze de toevlucht zocht in drank, om met haar liefdesverdriet om te gaan.

"Je hebt me gezien toen ik gekwetst was en daar ben ik eerlijk over geweest, ook in mijn muziek. Ik ben met jullie volwassen geworden", deelt de actrice die regelmatig in het nieuws kwam door haar knipperlichtrelatie met Justin Bieber. Ook afgelopen week werden de twee weer samen gespot bij de kerk, wat opnieuw geruchten over een hereniging deed oplaaien.

Meer negatieve aandacht volgde de afgelopen week toen Selena opmerkingen kreeg dat ze dikker was geworden, maar dat liet de zangeres zich niet zeggen. Ook nu maakt ze haar volgers deel van haar proces: "Ik ben enorm enthousiast om jullie het volgende hoofdstuk te laten zien, de waarheid. Ik heb zoveel geheimen verborgen gehouden."