Nieuws/Entertainment
801148
Entertainment

Ex Britney Spears heeft geen spijt

Kevin Federline heeft absoluut geen spijt van zijn tijd met Britney Spears, ondanks de bizarre periode die ze doormaakten. "Die periode in mijn leven was geweldig."

"Het was leuk, bizar en chaotisch", somt Kevin op. Hij leerde de zangeres in 2004 kennen, Kevin was toen 25 jaar oud. "Al die aandacht die we kregen, de levenstijl die we hadden en de entertainmentindustrie... Hoe je hier op zo'n leeftijd mee omgaat? Daar kun je je niet op voorbereiden", vervolgt Federline tegen Us Weekly.

Kevin, die twee zoontjes heeft met Britney, praat nog steeds liefdevol over zijn ex. "We hadden onze ups en downs, we waren geen perfect stel", vertelt hij. "We deden allebei geen handige dingen, dat komt denk ik ook omdat we zo jong waren. Maar ik heb veel meer goede dan slechte herinneringen aan deze tijd", aldus Kevin. "Zij heeft mij geleerd om op een andere manier naar mensen te kijken."

Federline en Spears gingen in 2006 uit elkaar. Kevin trouwde in 2013 met zijn vriendin Victoria Prins. Met haar heeft hij ook twee kinderen.