Nieuws/Entertainment
801179719
Entertainment

Monique Westenberg en Roxeanne dromen over toekomst

Het is de grote droom van Roxeanne Hazes om over een aantal jaar haar eigen boerderij te bezitten. Die toekomstdroom deelde ze zondag met haar volgers op haar Instagram Stories. Toevallig ziet haar schoonzus Monique Westenberg dat ook wel zitten.

„Ik hoop dat we binnen nu en vijf jaar (tien mag ook) onze eigen boerderij kunnen kopen. Het liefst hier in de buurt”, schrijft dochter Hazes, die haar farm ook al voor zich ziet compleet met „Friese paarden, alpaca’s, geiten en kippen.” Wel heeft ze nog een voorwaarde aan haar droomfarm. „Geen nieuwbouw, maar karakteristiek, oud en het liefst van een oude boer die niet doorheeft dat hij er veel meer voor had kunnen vragen”, grapt Rox.

Schoonzus Monique ziet zichzelf ook wel als boerin eindigen. „Zullen we hier dan een dubbele boerderij van maken? Dit is ook zo’ mijn toekomstdroom”, zegt ze in reactie op Roxeanne’s bericht. De vriendin van André heeft wel een extra eis. „Dan ook een ezel!”

Verzoening

Nadat Roxeanne en André vijf jaar lang geen contact hadden, zorgde Monique ervoor dat de twee elkaar deze zomer weer in de armen sloten. Aan Privé vertelde André hierover: „Het lijkt wel of pa hierachter zit, dat papa het zo heeft gestuurd. Ik geloof daar wel in. En die Fender is echt een leuk pikkie. Hij is supergrappig en lijkt zo op die ouwe van ons. Het is een echte Hazes. Ik ben zo blij dat dit is gebeurd.”