Nieuws/Entertainment
801186
Entertainment

Little Couple-stel vraagt scheiding aan

Amy en Matt Roloff trekken na 27 jaar de stekker uit hun huwelijk. Het Little People Big World-stel heeft vrijdag officieel hun scheiding aangevraagd.

In maart liet het kleine stel al weten dat ze een proefscheiding aangingen om te zien hoe het zou uitpakken zonder elkaar. Eind mei deelde Matt nog een vrolijke familiefoto, maar op vrijdag dienden Amy en Matt de documenten in dat ze de scheiding doorzetten na een huwelijk van 27 jaar.

De reden voor de scheiding die de Roloffs opgaven zijn 'onoverbrugbare verschillen'. In een verklaring lieten ze weten trots te zijn dat ze hun vier kinderen nog samen hebben kunnen klaarstomen voor de volwassenheid.

In hun TLC-serie Little Couple, Big World werd al duidelijk dat er spanningen waren tussen Matt en Amy. Het stel zegt samen overeengekomen zijn dat het beter was nu hun eigen weg te gaan. "We zullen ons werk samen doorzetten", voegde ze toe in hun verklaring.

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));