Nieuws/Entertainment
801188
Entertainment

'Teen Mom' Jenelle Evans moet voogdij delen

Nadat 'Teen Mom' Jenelle Evans werd gezocht en zichzelf aangaf voor huiselijk geweld, probeert ze er nu uit te komen met ex Nathan Griffith. Het stel moet de voogdij over zoontje Kaiser delen.

Haar advocaat laat weten dat het stel weer in contact is met elkaar sinds de gewelddadige ontmoeting, waarna Jenelle gezocht werd door de politie. De zaak werd echter verworpen vanwege de bewijzen en op bezoek van haar voormalige verloofde Nathan Griffith.

Ondanks dat Jenelle claimde dat Nathan haar overreden had met zijn truck, probeert het stel er nu samen uit te komen. "Het gaat goed met haar. Jenelle en Nathan volgen een cursus over co-ouderschap en zijn bezig een schema over de voogdijverdeling op te stellen zodat ze zo goed mogelijk ouders kunnen zijn voor Kaiser", aldus advocaat Lawrence aan Us Weekly.

Jenelle laat zich niet stoppen door haar tumultueuze liefdesleven en maakte een dag na haar arrestatie al een profiel aan op de populaire datingapplicatie Tinder. Eerder werd ze al moeder van Jace (5) die ze samen kreeg met jeugdliefde Andrew Lewis, was ze kort getrouwd met Courtland Rogers en verloofde ze zich enkele maanden met Gary Head.