Nieuws/Entertainment

Na week op intensive care     

Albert West overleden

Albert West (65) heeft de aanrijding van vorige week, waarbij hij van zijn driewieler viel en op zijn hoofd terecht kwam, niet overleefd. Na een week op de intensive care overleed hij vanmorgen rond vijf uur aan de gevolgen van het ongeval.

De familie van Albert is diep verdrietig en verslagen. Vanaf vorige week woensdag waakten zij dagelijks aan zijn bed in het Sint Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. De keren dat hij bij kennis was, en dat was door de dag heen slechts steeds enkele minuten, was hij al heel erg verward.

De doktoren wilden daaraan geen enkele conclusie verbinden, maar naar mate het langer duurde voordat het lichaam van de zanger zelf weer aan de slag ging, vervloog vrouw Joke en dochter Josien steeds meer de hoop dat het ooit goed kwam.

"Met pijn in het hart moet ik nu vertellen dat Albert het niet heeft gehaald’, zegt zijn manager Brigitte Vis verdrietig. "We weten dat hij een enorme strijd heeft gestreden. Een strijd waarvan we hoopten dat hij het glansrijk zou winnen. Maar het heeft niet zo mogen zijn. De familie, die alle mensen die een blijk van steun hebben gegeven ontzettend dankbaar zijn, zal zich vanaf nu richten op de uitvaart die moet worden geregeld."