Nieuws/Entertainment
804789549
Entertainment

John Williams lanceert platform voor hulp

Presentator John Williams gaat een platform lanceren om de medewerkers van zijn geannuleerde theatershow te helpen tijdens de coronacrisis. Het platform gaat naar verluid Johnny’s world heten en wordt volgende week gelanceerd. Dit meldt Williams via een live video op Instagram.

Door de coronacrisis werd Williams’ theatershow R&B Old School Hit Part 2 in ieder geval tot eind mei geannuleerd. De presentator heeft echter niet stil gezeten. Elke zaterdagavond host hij een online dansclub.

Volgende week wordt het platform feestelijk gelanceerd door middel van een livestream vanuit de Skybar in het Corendon hotel. Tijdens de livestream zullen er meerdere optredens zijn, waaronder die van Williams zelf. Online bezoekers betalen minder dan twee euro om toegang te krijgen. „Met dit toegangsgeld help ik de medewerkers van mijn show”, aldus de presentator. „Deze mensen gaan de aankomende zes maanden niet werken. Ik moest daar wat aan doen. Je moet voor elkaar zorgen.”

Naast de livestream gaat Williams ook hotelkamers van het Corendon Hotel ombouwen naar ’danssuites’. Volgens de presentator kan je deze huren en gebruiken als je eigen dansclub tijdens de optredens.