Nieuws/Entertainment
808544
Entertainment

Ook Oliver Stone beschuldigd van aanranding

Oliver Stone

Oliver Stone

Ook Oliver Stone wordt beschuldigd van aanranding. Voormalig Playboy-model Carrie Stevens beschuldigt de regisseur van ongewenste intimiteiten, die hij 26 jaar geleden bij haar zou hebben gepleegd. De regisseur maakte juist vandaag bekend zich terug te trekken uit de opnames van de serie Guantanamo zolang Weinstein als producer betrokken is.

Oliver Stone

Oliver Stone

In een post op Facebook schrijft Stevens dat Stone haar op een feest bij de borsten pakte. „Ik was pas 22. Oliver liep langs en greep mijn borsten tijdens een feestje. Ik herinner nog steeds de grijns op zijn gezicht alsof hij hier alle recht toe had...”, schrijft Stevens.

Het model vergelijkt Stone in haar post met producent Harvey Weinstein, die door tientallen vrouwen wordt beschuldigd van seksuele intimidatie. Oliver Stone zei eerder mee te leven met Weinstein, die hij niet wil veroordelen voordat een rechter uitspraak heeft gedaan over de beschuldigingen.

Terugtrekken

Opmerkelijk genoeg trekt hij zich wel terug uit de opnames van de tv-serie Guantanamo zolang het bedrijf van de omstreden producer Harvey Weinstein bij de reeks betrokken is. Dat liet hij vandaag op Facebook weten.

„Ik heb de laatste dagen veel gereisd en was me niet bewust van alle vrouwen die de getuigenissen over Weinstein in de New York Times onderschrijven. Ik ben geschokt na wat ik de voorbije dagen heb gelezen en prijs de moed van de vrouwen die ervoor gekozen hebben om met hun verhaal naar buiten te komen. Daarom heb ik ook beslist om me terug te trekken uit de opnames van de tv-serie Guantanamo zolang de Weinstein Company er bij betrokken is”, aldus Stone.

Guantanamo gaat over de terreurverdachten die opgesloten zaten in de gevangenis van Guantanamo op Cuba. De opnames voor de reeks beginnen normaal eind dit jaar.