Entertainment/Sterren
814627062
Sterren

Om deze reden stopte Margot Robbie bijna met acteren

De roem die gepaard ging met de doorbraak van Margot Robbie in 2013 heeft er bijna voor gezorgd dat ze stopte met acteren. Dat vertelt ze in een uitgebreid interview met Vanity Fair. „Er gebeurde iets in die eerste fase en dat was best wel vervelend.”

De Australische actrice brak door met haar rol in The Wolf of Wall Street, waarin ze te zien was naast onder anderen Leonardo DiCaprio, Jonah Hill en Matthew McConaughey. „Ik kan mij herinneren dat ik tegen mijn moeder zei ’ik denk niet dat ik dit wil doen’. En ze keek me aan en zei ’schat, ik denk dat het daar te laat voor is’. Toen realiseerde ik mij dat er alleen nog maar een weg vooruit was.”

Vooral het omgaan met paparazzi heeft ze moeten leren, zegt Robbie tegen Vanity Fair. Ze heeft bijvoorbeeld ook haar accounts op sociale media verwijderd. Maar nog altijd voelt ze zich niet helemaal op haar gemak in haar baan en de wereld waarin ze zich begeeft. „De hoogtepunten zijn heel erg hoog, en de dieptepunten zijn heel, heel erg laag. En ik denk dat als je geluk hebt, je uiteindelijk ergens in het midden uitkomt.”