Nieuws/Entertainment
814883759
Entertainment

Weer kritiek op Kylie Jenner: filmen tijdens autorijden

Kylie Jenner

Kylie Jenner

Kylie Jenner heeft zich de woede van haar volgers op de hals gehaald door video’s te delen waarin ze zichzelf filmt terwijl ze autorijdt. In haar Instagram Stories was te zien dat de 22-jarige realityster achter het stuur van haar nieuwe Bugatti Chiron zit, en meer op haar telefoon lijkt te letten dan op de weg.

Kylie Jenner

Kylie Jenner

Boze volgers uitten op Twitter hun kritiek: „Kijk, dit is wat we NIET doen @KylieJenner, op je telefoon zitten tijdens het rijden is illegaal en gevaarlijk.” Een ander wees erop dat het niet de eerste keer is dat de realityster zichzelf filmt tijdens het rijden: „Waarom maakt Kylie Jenner constant video’s van zichzelf tijdens het rijden?? Zou ze echt denken dat het cool is? Ik zie alleen een onvolwassen meisje dat niet denkt aan alle mensen die ze in gevaar brengt.”

Eerder kreeg Kylie al een storm van kritiek over zich heen toen ze op Instagram filmpjes deelde van haar nieuwe Bugatti, die zo’n 3 miljoen kostte. Dat trok ze zich blijkbaar aan, want ze verwijderde de posts over haar auto.