Nieuws/Entertainment
815064581
Entertainment

Douwe Bob shockeert fans met video ’naakte Steven’

Douwe Bob doet een ondeugende actie

Douwe Bob doet een ondeugende actie

Douwe Bob is op dreef, vindt hijzelf. Op Facebook en Instagram deelt hij een filmpje waarin hij zijn maat Steven vastlegt op beeld, terwijl die zelf niets door heeft. Tot zover niets aan de hand, ware het niet dat Steven op dat moment poedelnaakt in een doucheruimte staat met niets dan een handdoekje voor zijn edele delen, die hij bovendien van schrik even optilt.

Douwe Bob doet een ondeugende actie

Douwe Bob doet een ondeugende actie

Sommigen vinden het filmpje dan ook echt niet kunnen. Een commentaar dat veel waardering krijgt, luidt: „Als je verstandig bent, ga je dit verwijderen. Dit is privacyschending en je ziet het geslachtdeel ook nog op dit filmpje.” Een ander vindt dat dan ook ’smerig man’. „Het is ook niet alsof je gewaarschuwd wordt voor dit soort inhoud.”

Anderen vinden alle protesten maar overdreven. „Niemand heeft hier schijnbaar ooit een piemel gezien.” En: „Kijk ff naar je zelf in de spiegel zonder kleding.” En een Belgische fan met een knipoog: „ Zelfs wij bedeesde preutse Belgen kunnen hier mee lachen. Wat een lullige reacties hier.”

Ook Douwe Bob zelf kan zich er niet druk om maken en laat blijken dat Steven, een Amsterdamse beeldend kunstenaar die ook wel eens bij Douwe Bob op het podium verscheen, zijn instemming heeft gegeven. Het filmpje lijkt onderdeel van een serie, waarin de zanger elke keer Steven voor de gek houdt. „Steef en ik vinden dit grappig. Kus.” Waarop iemand anders bijdehand reageert: „Steef en Douwe kunnen beter een Pornhub kanaal beginnen als dit soort content de voorkeur heeft. Kus.”

Het geblurde filmpje: