Nieuws/Entertainment
816853719
Entertainment

Jada Borsato tekent platencontract

Het is niet alleen maar kommer en kwel in huize Borsato. Vorige week werd bekend dat Marco en Leontine na een huwelijk van 22 jaar uit elkaar gaan en sindsdien is de scheiding onderwerp van gesprek. In deze moeilijke tijd is er echter ook nog goed nieuws voor het gezin: dochter Jada heeft een contract getekend bij het Amsterdamse artiestenbureau NAMAM.

Jada is pas zeventien jaar jong, maar haar carrière zou nu zomaar in een stroomversnelling kunnen komen. De dochter van Marco en Leontine tekende op 29 januari bij het artiestenbureau waar ook sterren als Gaby Blaaser, Geza Weisz, Yung Felix en Koen Kardashian zijn ondergebracht.

Twee weken lang hielden NAMAM en Jada hun nieuwe samenwerking geheim, tot nu. Via haar Instagram Stories deelde Jada een bericht van NAMAM waarin het nieuws bekend werd gemaakt. Het is de bedoeling dat de tiener aan de slag gaat als zangeres en stemactrice.

Dat ze kan zingen is overigens zeker geen geheim. Zo was ze samen met haar vader te horen in het nummer Samen Voor Altijd en bracht ze een eigen single uit: Als jij maar van me houdt. Ook sprak ze al stemmen in van verschillende kinderfilms.