Nieuws/Entertainment
817811
Entertainment

'The Rock' trouwt superfan

Dwayne Johnson heeft een trouwe fan deze week enorm verrast. De acteur, beter bekend is als The Rock, heeft Nick Mundy in de echt verbonden met zijn verloofde Dilara.

Mundy werkt voor het YouTube-kanaal Screen Junkies. Hiervoor interviewt Mundy geregeld filmsterren. Hij was altijd al een groot fan van The Rock, maar door de jaren heen ontwikkelden de twee een vriendschap. Het team achter Screen Junkies werkte daarom samen met Johnson om Mundy de verassing van zijn leven te bezorgen.

In de veronderstelling dat hij The Rock moet interviewen, bereidt Mundy zich voor. Maar dan neemt Johnson hem mee naar een ruimte waar zijn familie en vrienden op hem wachten. Mundy krijgt ter plekke te horen dat hij op dat moment gaat trouwen met zijn verloofde en dat The Rock hem in de echt gaat verbinden.

Speciaal voor de gelegenheid had The Rock zich laten benoemen tot speciaal ambtenaar van de burgerlijke stand, zodat hij de huwelijksceremonie kon leiden. ''Coolste dag ooit, we hebben het onmogelijke bereikt'', twitterde Johnson na afloop van de bruiloft. ''Niet alleen een epische verrassing, maar ik mocht ze officieel trouwen. Ik ben nu beschikbaar voor huwelijken'', grapte de Fast and Furious-acteur nog.