Nieuws/Entertainment
817812
Entertainment

Kippenrel in Utopia

De bewoners van Utopia hebben zo'n honger dat het leven van één van hun kippen in gevaar is...

De Utopianen moeten een aantal dagen 'back to basic' tijdens de zogenaamde lockdown en hebben dus alleen het broodnodige. Dat begint ze danig uit de keel te hangen en van de honger overwegen een aantal bewoners één van de kippen een kopje kleiner te maken zodat ze iets te eten hebben. Maar daar zijn een paar ándere bewoners het dus bepaald niet mee eens, registreert Utopiagekte.

Ivan en Giorgio bespreken hun snode plannen met de kip, maar Laura B ziet er niets in. "No fucking way, zolang ik hier ben gaat dat niet gebeuren", roept ze verontwaardigd. Gabriëlle weigert de kip met een vinger aan te raken en vraagt zich hardop af of ze überhaupt zelf een kip mogen slachten, maar volgens Ivan is dat geen probleem: "Het zijn onze kippen!''. Stefanie kan op haar beurt niet wachten tot de kip er is geweest en wil zelfs kijken.

Overigens zijn een aantal Utopia-fans niet erg enthousiast over de naderende slachtpartij. "En dan een kip slachten... Niet normaal.... Je kan toch wel een weekje zonder vlees?", vindt één fan. "Verwende snotapen zijn het... En zondag weer zichzelf vol laten vreten...", schrijft een ander.

Of Ivan, Giorgio en Stefanie hun zin krijgen en eigenhandig een kip naar het licht sturen, zal zaterdag blijken...