Nieuws/Entertainment
817813
Entertainment

Natasja Froger getergd door 'beestje'

Natasja Froger geeft eindelijk duidelijkheid over wat er precies aan de hand was toen ze vorige week plots in het ziekenhuis werd opgenomen.

Drie dagen lang lag ze daar, terwijl er allerlei tests werden gedaan om erachter te komen wat er nu aan scheelde. Haar familieleden zwoeren dat Natasja al snel was opgeknapt, maar zelf zweeg ze over de aanleiding voor de opname. Helemaal duidelijk was het lange tijd kennelijk niet, maar doktoren zijn er volgens haar inmiddels achter dat de intense buikkrampen waarschijnlijk het gevolg waren van een bacteriële infectie.

"Uiteindelijk, na alle onderzoeken, is het gewoon een beestje geweest", vertelt ze monter aan RTL. "Ik ben de laatste tijd heel druk geweest, dus dat beestje heeft vast gedacht: zo, die is lekker uit balans dus nu kan ik toeslaan."

Flauwgevallen

En dat deed de infectie, want de pijn was zo hevig dat Natasja zelfs flauw viel. "Ik had een enorme buik en ik kon geen shirt hebben, zoveel zeer deed het. In de nacht van zondag op maandag ben ik flauwgevallen van de pijn."

Kruipend ging ze naar de huisarts, die dacht aan een blindedarmontsteking. Maar al snel bleek dat het niet zo simpel was en dus bracht ze de volgende drie dagen door als speldenkussen. Leuk is anders, maar elk nadeel heeft zijn voordeel, concludeert Natasja. "Ik moest om de haverklap onderzoeken ondergaan, maar tussendoor kon ik gewoon slapen. Ik ben uitgeruster dan ooit aan De Toppers begonnen!''