Nieuws/Entertainment
817928
Entertainment

Bruce Willis in tranen om oudste dochter

FOTO - Rumer Willis heeft haar vader en moeder natte ogen bezorgd. Haar optreden in de Amerikaanse dansshow Dancing With The Stars zorgde voor tranen bij Bruce Willis en Demi Moore.

Zusje Tallulah plaatste een foto op Instagram van hun geëmotioneerde vader.

Rumer (26) danste maandagavond (Amerikaanse tijd) samen met partner Val Chmerkovskiy in het eerste deel van de finale van de dansshow. Bruce en Demi, die zijn gescheiden maar nog altijd goed contact hebben, zaten net als Tallulah in het publiek. Voormalig stiefvader Ashton Kutcher, die een aantal jaar getrouwd was met Demi, liet via Twitter zijn steun voor Rumer blijken en vroeg zijn miljoenen volgers op haar te stemmen.

De dochter van de twee filmsterren bedankte haar danspartner tijdens de show voor zijn niet-aflatende steun. "Ik was mijn hele leven zo bang om iets nieuws te proberen of te falen, maar jij zorgde ervoor dat dat niet gebeurde. Er is nog nooit iemand geweest die zo in me heeft geloofd."

Het tweede deel van de finale vindt dinsdagavond (lokale tijd) plaats. Dan wordt de winnaar van het programma bekendgemaakt.