Nieuws/Entertainment
817960
Entertainment

'Charlize Theron stelt huwelijk met Sean Penn uit'

Sean Penn wil niets liever dan zo snel mogelijk trouwen met zijn Charlize, maar zij staat niet bepaald te springen.

Sean (54) en Charlize kenden elkaar al twintig jaar maar pas sinds 2013 is het aan, en dik ook. Ondanks zijn eerdere huwelijken met Robin Wright en Madonna noemt hij Charlize (39) "de liefde van zijn leven" en maakt er geen geheim van met haar te willen trouwen.

Maar de liefde van zijn leven ligt dwars, vertelt een ingewijde aan tijdschrift Life & Style. "Charlize is bang dat het papiertje alles zal verpesten. Zij is nooit eerder getrouwd geweest en wordt niet alleen door Sean maar ook door haar moeder Gerda onder druk gezet om in het huwelijksbootje te stappen."

Charlize was eerder tien jaar samen met de Ierse acteur Stuart Townsend en was zelfs met hem verloofd, maar van een huwelijk kwam het nooit. Moeder Gerda ziet daarom de bui al hangen. "Zij is bang dat de geschiedenis zich zal herhalen. Stuart en Charlize hadden het regelmatig over trouwen en hebben meerdere malen serieuze plannen gemaakt om de stap te zetten, maar Charlize zette altijd op het laatste moment haar hakken in het zand. Ze vindt het heerlijk om een relatie te hebben, maar ze legt zich nu eenmaal niet graag vast."