Nieuws/Entertainment
817982
Entertainment

Liesbeth List breekt pols bij 'vervelende val'

Liesbeth List is voorlopig uitgeschakeld. De zangeres heeft vorige week tijdens haar vakantie haar pols gebroken. Ze moest onder het mes om de complexe breuk.

Liesbeth zal voorlopig rust moeten houden "Ik vind het erg jammer, maar gelukkig is er nu geen tournee door het land", aldus List.

De zangeres brak haar pols door een vervelende val waarbij ze een complexe breuk opliep. Artsen hebben eerst geprobeerd haar pols te zetten, maar later bleek dat ze alsnog onder het mes moest.

Liesbeth is inmiddels weer thuis. "De medicatie die zij krijgt helpt, maar vergt tegelijkertijd veel van haar energie", meldt haar management.

Op het nieuwe album Echo, waar zij rond deze tijd publiciteit voor zou genereren, staan liedjes van Ramses Shaffy. "Echo is een album waar ik onzettend trots op ben", laat List weten.

Nooit eerder gebruikte ze liedjes van Ramses voor haar eigen plaat. "Ik heb mij daar nooit eerder aan gewaagd, maar alles is zo naar mij toe getrokken dat het echt ook mijn liedjes zijn geworden." Op 18 oktober staat Liesbeth List in Paradiso met het repertoire van haar nieuwe cd.