Nieuws/Entertainment
81858176
Entertainment

Gordon gaat naar verslavingskliniek

Gordon Heuckeroth

Gordon Heuckeroth

Gordon laat zich opnemen in een verslavingskliniek. Dat meldt hij zelf op zijn Facebookpagina.

Gordon Heuckeroth

Gordon Heuckeroth

„Lieve mensen, zoals iedereen er soms achter komt in het leven dat bepaalde dingen niet goed voor iemand zijn maar er maar mee doorgaan om de ‘pijn’ te verzachten, heb ik er voor gekozen om een rehab kliniek te bezoeken. Een heftige maar enige juiste beslissing”, schrijft hij.

Hij vertrouwt erop dat hij er sterker uitkomt, ’zonder de behoefte die slechte dingen nog te doen’. „Ik heb nog een lange weg te gaan maar ik zal dit overwinnen en hiermee hopelijk een voorbeeld en inspiratie zijn voor velen.”

Hoe vastbesloten hij is zijn leven een andere wending te geven, laat hij vervolgens merken met kreten als ’beste beslissing ooit’, ’new goals’, ’new me’ en ’tijd voor verandering’. Ook vraagt hij alsjeblieft niet te oordelen. Dat dat laatste niet aan de orde lijkt, blijkt uit de honderden meelevende reacties die hij krijgt. Mensen wensen hem ’sterkte en kracht’ toe en steken hem in allerlei formuleringen een hart onder de riem. Ook uiten ze respect voor zijn beslissing. ,

Woensdagochtend postte hij op Instagram al een achteraf gezien veelzeggende tekst, waarbij hij schreef: „Mooie start van m’n dag!” Ook daar voegde hij hashtags aan toe als ’lifechanging’ en ’move forward’. Zijn schrijven werd begeleid door een spreuk over het sluiten van de deur naar het verleden en het openen van de deur naar de toekomst. Ook zijn posts van de afgelopen dagen bevatten soortgelijke hashtags. Zo schreef hij drie dagen geleden dat hij onderweg was naar zijn ’droombestemming’ en voegde hij eraan toe ’leren om van mezelf te houden’, ’excited’ en ’nieuw leven’, ’nieuwe goals’.