Nieuws/Entertainment
821515
Entertainment

'Personeel van 50 Cent berooft juwelier' 

Juwelier Robert Marin heeft aangifte bij de politie gedaan omdat hij door het personeel van 50 Cent zou zijn bedreigd en bestolen.

Een juwelier beweert dat personeel van 50 Cent zijn sieraden heeft gestolen, schrijft TMZ. Robert Marin vloog naar eigen zeggen speciaal naar Las Vegas om de rapper een horloge en ketting te verkopen. 50 Cent zou interesse hebben getoond, maar uiteindelijk werd Marin met een pistool bedreigd door twee mannen die voor 50 werken. Die gingen er vervolgens vandoor met de juwelen.

Marin dacht dat een deal nabij was toen het ernaar uitzag dat 50 het horloge en de ketting wilde hebben. De mannen moesten het alleen nog eens worden over de prijs. Toen personeel van de rapper Marin uitnodigde om de sportschool van bokser Floyd Mayweather te bekijken, stemde de juwelier in. Maar eenmaal daar aangekomen, sloeg de sfeer om en keek Marin in de loop van een pistool. Hij deed na de beroving aangifte bij de politie en er loopt een onderzoek naar het voorval.

De advocaat van de rapper heeft aan de entertainmentsite laten weten dat het verhaal totale onzin is. "Namens 50 kan ik met klem ontkennen dat hij of zijn beveiliging iets te maken hebben met deze ongefundeerde en onterechte beschuldigingen."