821838
Entertainment

Nederlandse Playmate gaat de wereld over

Foto's - De Nederlandse Playmate Puck April Eve valt wereldwijd in de smaak.

Het 26-jarige model pakte in 2013 haar spullen en vertrok naar het buitenland in de hoop op een internationale modellencarrière. En dat lukte haar ook; al snel sierde zij de covers van diverse Playboys over de hele wereld en was ze te bewonderen in de Amerikaanse editie. Ook bij Playboy-baas Hugh Hefner bleef ze niet onopgemerkt, hij vroeg haar vervolgens diverse feestjes in zijn Mansion te hosten. 

Pas daarna was ze in de Nederlandse editie van het blootblad te zien en dat ziet ze toch nog altijd als een hoogtepunt. "Daar was ik juist extra trots op want het is toch de editie van je eigen land", legt ze uit.

Toekomst

De volgende keer dat Puck in volle glorie te bewonderen is, is in de Russische variant van het mannenblad. Maar, ondanks haar internationale succes is ze vooralsnog niet van plan haar thuisland te verlaten, want er zit hier nog genoeg in de pijplijn voor het model. "Voorlopig blijft Nederland mijn thuisbasis vanwege de verkiezing voor Playmate of the Year en ik zit midden in de opnames van mijn eerste rol in een Nederlandse serie. Wat dat is wordt binnenkort bekend gemaakt, maar ik hoop dat daar toch wel mijn toekomst ligt!"