Nieuws/Entertainment
823552
Entertainment

'Olcay Gulsen is arrogant wijf'

Audio - De samenwerking tussen Olcay Gulsen en Veronica-dj Alex Oosterveen is beiden niet bepaald goed bevallen...

Alex en zijn collega Martijn Muijs bellen een week lang iedere ochtend iemand wakker, deze week was Olcay 'de gelukkige'. Dat was voor hen allebei ééns, maar nooit weer.

Op woensdag had Alex al schoon genoeg van de modeontwerpster. Vlak voordat hij haar wakker zou bellen, liet hij fijntjes weten dat hij haar maar een naar iemand vindt... "Het was een heel naar gesprek dinsdag. Een vervelend naar mens is het. Je kan last hebben van een ochtendhumeur, maar dat je echt een arrogant klotewijf bent 's ochtends…"

Olcay had zijn opmerkingen kennelijk niet meegekregen, maar vrijdag, toen Alex haar voor het laatst belde, uitte hij zijn ongenoegen rechtstreeks tegen haar. "We hebben al heel veel bekende sterren aan de telefoon gehad 's morgens. Ik geloof dat we nog nooit zo'n moeilijke week hebben gehad als deze week." Dat kwetste Olcay nogal. "O nee! Menen jullie dat nou? Van mij was het een grapje. Jullie breken wel mijn hart als jullie het menen! Jullie bellen ook om 6:50 uur. Wat wil je dan?!"

Olcay was nog niet klaar met Alex en twitterde later een sneer, waaruit blijkt dat het programma-onderdeel, anders dan de dj's doen voorkomen, niet bepaald live is... "jammer hoor Alex,  heb nog wel zo goed meegespeeld dat jullie mij zogenaamd 5 dagen achter elkaar hebben wakker gebeld? #nep"