Nieuws/Entertainment
827748
Entertainment

Prins George niet bij tv weg te houden

Prins George

Prins George

Prins William werd gisteren door kinderen ondervraagd tijdens een treinreis van Paddington Station in Londen naar het Britse platteland. Dat leverde een aardig inkijkje op in het tv-gedrag van zijn zoontje.

Prins George

Prins George

„Zijn lievelingsfilm is The Lion King, die hebben we al een paar keer gezien”, vertelt prins William. George kijkt ook graag de Britse kinderserie Octonauts. De Lego-films staan eveneens op zijn favorietenlijstje. „Hij houdt echt van televisiekijken, het is moeilijk om hem voor het beeldscherm weg te houden.”

Blijkbaar kijkt de kleine prins liever tv dan dat hij naar school gaat: toen William zijn oudste zoontje vandaag zoals gewoonlijk naar de lagere school St Thomas’s in Batterseabracht, zei hij tegen een andere ouder: „Hij had er niet echt zin in om naar school te gaan.” De 4-jarige George gaat inmiddels al een maand naar de lagere school, St Thomas’s in Battersea.

Prins William, diens vrouw prinses Catherine en prins Harry ontmoetten gisteren in Londen op Paddington station de cast en crew van de film Paddington 2. Daar waren ook 130 kinderen bij aanwezig die betrokken zijn bij de dertig goede doelen die William, Harry en Catherine steunen. Tijdens een treinreis naar het platteland mochten zij het prinselijk paar vragen stellen.