Nieuws/Entertainment
827987
Entertainment

Miranda Kerr kookte zelf voor trouwdag

Miranda Kerr

Miranda Kerr

Topmodel Miranda Kerr heeft gisteren in de Australische Morning Show vertelt dat ze voor haar eigen trouwdag kip heeft geroosterd in de oven. Het gerecht diende als voorbeeld voor de ingehuurde cateraars.

Miranda Kerr

Miranda Kerr

De 34-jarige Kerr trouwde in mei dit jaar met Snapchat-oprichter Evan Spiegel. „Het was een prachtige dag, zo magisch! En dat gewoon in de achtertuin van ons huis in Los Angeles, met al onze vrienden en familie erbij”, vertelt de voormalig Victoria’s Secret-angel.

Omdat Spiegel zo dol is op de kookkunsten van zijn vrouw, vroeg hij haar de inspiratie te zijn voor de cateraars van het huwelijk. „Ik heb een hele kip geroosterd in de oven, met citroen, knoflook, tijm en kurkuma, en dat aan de cateraars laten proeven. Zij hebben het recept voor ons receptiediner nagemaakt zodat naast Evan iedereen mijn kip kon proeven.”

Na afloop van de traditionele ceremonie en de kip van Kerr was het tijd voor… „Karaoke! Ik ben dol op karaoke. Natuurlijk heb ik microfoon ook even vastgehouden.”

Dior-tentoonstelling

Miranda droeg voor haar sprookjesachtige huwelijk een prachtige jurk van Dior ontworpen door Maria Grazia Chiuri. De jurk is momenteel onderdeel van een tentoonstelling in de National Gallery of Victoria in Melbourne. „De jurk is geïnspireerd op de stijl van Grace Kelly. Er zit zo ongelofelijk veel werk in de jurk en de details. Hij hoort thuis op de Dior-tentoonstelling, maar ik ben blij als ik hem in december weer terugkrijg.”

Op de afterparty droeg Kerr ook een Dior-jurk ontworpen door Chiuri, vrijwel hetzelfde model als haar trouwjurk, maar dan een korte variant.