Nieuws/Entertainment
830537594
Entertainment

Daniel Craig, Rami Malek en Billie Eilish in James Bond-podcast

Daniel Craig en Ana de Armas in No Time to Die.

Daniel Craig en Ana de Armas in No Time to Die.

Filmstudio Universal lanceert op 30 september een podcastserie over de nieuwe James Bond-film No Time to Die. In de reeks zullen hoofdrolspelers Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Jeffrey Wright en Naomie Harris, producenten Michael G. Wilson en Barbara Broccoli en zangeres Billie Eilish alle ins en outs over de 25e Bond-film delen.

Daniel Craig en Ana de Armas in No Time to Die.

Daniel Craig en Ana de Armas in No Time to Die.

De 007-podcast is te beluisteren via alle grote podcastplatformen, maakte distributeur Universal maandag bekend. In totaal worden er zes afleveringen gelanceerd. Deze tellen af naar 12 november, de dag waarop No Time To Die in de bioscoop te zien zal zijn.

No Time to Die was de eerste film die in het voorjaar werd uitgesteld vanwege de coronacrisis. Daarna volgden veel blockbusters, zoals Fast & Furious 9, Black Widow en Top Gun 2. Maar nu de thriller Tenet het afgelopen weekend in heel Europa volle zalen trok (voor zover dat mogelijk is), lijkt bewezen dat grote films ook met alle coronarestricties toch een succes kunnen worden.

No Time to Die wordt de laatste Bond-film met acteur Daniel Craig in de rol van geheim agent 007. Bond lijkt zijn turbulente leven achter zich te hebben gelaten en hij leidt een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA-agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden.