Nieuws/Entertainment
831263
Entertainment

Robert Downey Jr. loopt weg om drugsverleden

Robert Downey Jr. heeft een interview over zijn nieuwe film Avengers: Age of Ultron voortijdig afgebroken. De acteur liep weg nadat hij vragen kreeg over zijn drugsverleden.

Een presentator van de Britse zender Channel 4 wilde weten hoe Downey Jr. terugkijkt op een oude uitspraak over zijn tijd in de gevangenis. De filmster, die in zijn carrière meerdere keren is opgepakt voor drugsbezit, ging niet echt op de vraag in en zei dat meningen nou eenmaal kunnen veranderen.

Interviewer Krishnan Guru-Murthy nam daar geen genoegen mee en probeerde het nog een keer. "Zijn we nu een film aan het promoten of niet?", vroeg Downey Jr. geïrriteerd. Guru-Murthy legde uit dat hij ook een paar persoonlijke vragen wilde stellen. "Je hebt net zoveel tijd als de anderen", antwoordde Robert.

Daarna begon Guru-Murthy over de band tussen Downey Jr. en zijn vader en vroeg hij of het drank- en drugsgebruik daar iets mee te maken heeft. "Sorry, daar wil ik... Waar zijn we mee bezig?", reageerde de vijftigjarige acteur hoofdschuddend, om vervolgens op te staan en weg te lopen.