Nieuws/Entertainment
831439
Entertainment

Sandra Bullock (50) uitgeroepen tot mooiste vrouw

Golden Globe-winnares Sandra Bullock is op 50-jarige leeftijd uitgeroepen tot de mooiste vrouw van 2015.

Zo maakt People, die de verkiezing jaarlijks houdt, bekend. Het blad schrijft dat de actrice behoorlijk verrast was toen ze het nieuws hoorde. "Echt waar. Toen ik het hoorde, zei ik nog dat het belachelijk was", aldus Bullock lachend.

Wat is schoonheid voor de vijftigjarige Sandra? "Echte schoonheid is stil, helemaal in deze stad. Iedereen wil er hier anders uitzien", zegt ze over haar thuisbasis Los Angeles. "Wees een goed mens, een goede moeder en laat af en toe iemand met veel haast voor in de rij. Mensen die niet zo hun best doen, vind ik het mooist."

Om goed in shape te blijven eet ze gezond en sport ze vier à vijf keer per week naar de methode Body by Simone. "Ik vind het fijn dat het niet met grote gewichten is, het is vooral veel beweging", aldus Sandra die benadrukt dat het niet altijd een pretje is. "Het is echt een soort marteling."

Met de titel Mooiste vrouw van 2015 treedt Sandra in de voetsporen van onder anderen Jennifer Aniston, Angelina Jolie, Drew Barrymore, Gwyneth Paltrow en Lupita Nyong'o.