Nieuws/Entertainment
831609893
Entertainment

Cardi B vraagt scheiding aan

Na bijna drie jaar getrouwd te zijn geweest, heeft rapper Cardi B de scheidingspapieren ingeleverd bij een rechtbank in Atlanta. Dit melden Amerikaanse media dinsdagavond.

Naar verluidt zou de onophoudelijke stroom aan geruchten dat haar man Offset zou zijn vreemdgegaan de aanleiding zijn geweest om een punt achter hun huwelijk te zetten.

Eerder verliet Cardi de Migos-rapper al, nadat hij in 2017 vreemd was gegaan en verwikkeld raakte in een sekstapeschandaal. Hierover zei ze in 2018 in een interview met Cosmopolitan: „Ik weet dat ik er goed uitzie en rijk ben en elke man kan krijgen die ik wil. Maar ik wil mijn issues met mijn man oplossen en hoef niet uit te leggen waarom.” Ook vertelde ze over de kwestie: „Het is niet goed wat hij heeft gedaan, maar mensen weten niet wat ik heb gedaan. Ik ben geen engel.”

Na meerdere smeekbedes van Offset, besloten de twee hun relatie nieuw leven in te blazen. Ze raakte in verwachting van hun dochtertje, Kulture Kiari en maakte het nieuws in april 2018 bekend bij het Amerikaanse programma Saturday Night Live.