Nieuws/Entertainment
832036
Entertainment

Irene Moors zondag weer op tv

Het gaat ''naar omstandigheden heel erg goed" met Irene Moors, die zondag vlak voor de uitzending van Life 4 You een flinke smak maakte.

Irene ging onderuit toen ze een rondje reed op de fiets die later in het programma aan bod zou komen. "Het lag niet aan de fiets, maar aan mij. Ik heb een onmogelijke bocht willen maken", legt de presentatrice uit aan RTL.

Irene werd naar het ziekenhuis gebracht waar ze uitvoerig werd onderzocht. "De linkerkant van mijn lijf heeft een flinke klap gekregen. Ik had een behoorlijk gat in mijn hoofd. Dat is keurig gehecht. Maar ik was echt een stukje kwijt. In het ziekenhuis is daarom een scan gemaakt om uit te sluiten dat er niets ernstigs was. Dat was gelukkig zo."

Het gaat nu stukken beter met Irene, die haar vaste Life 4 You-kijkers flink heeft laten schrikken. "Het was pittig, maar ik wil graag dat iedereen weet dat het goed gaat en dat ze niet bezorgd hoeven te zijn. Ik ga mijn eigen stunts niet meer doen. Dat lijkt me het beste. Maar ik ben er zondag absoluut weer bij!"