Nieuws/Entertainment
832084
Entertainment

Zayn Malik doet digitaal bedankje

Zayn Malik heeft zijn stilte op Twitter doorbroken. De voormalig One Direction-zanger bedankte iedereen die hem de afgelopen tijd heeft gesteund.

''Ik wil iedereen bedanken die afgelopen weken voor mij klaarstond. Ik houd van jullie allemaal, jullie weten wie jullie zijn'', twitterde Zayn maandagmiddag.

Het is de eerste keer dat Zayn iets van zich laat horen op Twitter sinds 18 maart. In zijn laatste tweet haalde hij toen flink uit naar 'jaloerse klootzakken in deze wereld' en ontkende hij dat hij zijn vriendin Perrie Edwards had bedrogen. Een paar dagen na de boze tweet kondigde Malik aan One Direction te verlaten.

Zayn verscheen afgelopen vrijdag voor het eerst sinds zijn vertrek bij 1D weer op de rode loper. De 22-jarige zanger maakte zijn opwachting bij de uitreiking van de Asian Awards in Londen.

Hij won die avond een beeldje en bedankte in zijn speech de 'vier beste kerels die hij ooit had ontmoet', doelend op voormalig 1D-collega's Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan en Liam Payne. Ook zei hij dat zijn ervaringen met de band hem voor de rest van zijn leven zullen bijblijven.