Nieuws/Entertainment
832098
Entertainment

Prinses Beatrice gaat weer werken voor haar geld

Prinses Beatrice, die in Britse media genadeloos werd neergezet als de 'koninklijke vakantieverslaafde' die verder weinig uitspookt, gaat haar handen uit de mouwen steken.

Beatrice, kleindochter van koningin Elizabeth en dochter van de omstreden prins Andrew, krijgt volgens People een baan bij een investeringsmaatschappij in New York.

Daarmee volgt ze haar zus Eugenie, die ook in de Big Apple woont en werkt bij Paddle8, een online veilingbedrijf. De vriend van Beatrice, Dave Clark, werkt ook in de Verenigde Staten, bij taxibedrijf Uber.

Beatrice (26), de oudste dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson, werkte eerder bij Sony Europe. Ze zou vroeg in de zomer verkassen naar New York.

Het bericht komt anderhalve week nadat Beatrice werd bespot in de Daily Mail, die haar tripjes van het afgelopen half jaar, elf in totaal, in beeld bracht.

Met daarbij de notitie dat op de officiële website van Andrew te lezen is dat de 26-jarige Beatrice 'fulltime werkt in de zakenwereld'. Volgens Daily Mail is Beatrice in de praktijk echter vooral vakantie aan het vieren. Met een nieuwe baan laat ze zien dat ze weer aan de slag gaat voor haar geld.