Nieuws/Entertainment
832246
Entertainment

Kourtney: het gaat goed met Scott

Kourtney Kardashian heeft laten weten dat haar vriend Scott Disick 'heel goed op weg' is. Het feestbeest worstelt al tijden met alcohol- en drugsmisbruik en liet zich onlangs een week opnemen in een afkickkliniek.

Kourtney werd zaterdag 36 jaar oud, en dat moest natuurlijk gevierd worden. Het stel bezocht een club in Las Vegas, een gevaarlijke plek voor Scott. Hij liet zich half maart opnemen in een kliniek in Costa Rica na een weekend hard feesten.

"Het is niet altijd de beste omgeving, maar het is zo'n korte trip dat ik me geen zorgen maak", laat de optimistische Kourtney weten aan E! News. "Hij is volgens mij heel goed op weg."

Scott, die geld verdient door zijn opwachting te maken in clubs, gaat deze week in zijn eentje terug naar Vegas om als gastheer op te treden. Kourtney heeft vertrouwen in haar vriend. "Het is vooral belangrijk met wie hij omgaat, dus ik hou in de gaten wie er nog meer bij zijn," aldus de realityster.

De graag geziene clubgast vertelde al eerder dat hij niet meer blijft feesten wanneer hij een optreden heeft in Las Vegas. In plaats daarvan gaat hij dezelfde nacht nog terug naar zijn vriendin en hun drie kinderen in Los Angeles.