Nieuws/Entertainment
832280
Entertainment

Dave Roelvink geniet van vrijgezellenbestaan

De dame die van Dave Roelvink zowaar een ontbijt op bed kreeg, bleek niet de ware.

En dat is wat Dave en pa Dries betreft maar goed ook, want het jonge ex-model heeft helemaal geen trek in óf tijd voor een serieuze relatie, vertelt Dries aan bekendeburen.nl.

De mysterieuze vrouw die Dave in een van de laatste afleveringen van realitysoap De Roelvinkjes wist te bewegen tot onbijt op bed, is dan ook weer gevlogen. "Ach, hij heeft wel eens een vriendinnetje, maar dat duurt dan nooit langer dan twee weken. Dave heeft me namelijk verteld dat hij zich op dit moment niet wil binden", vertelt Dries. Want Dave trekt ineens volle zalen en dat bevalt hem prima. "Hij wil gewoon met volle teugen genieten van wat hem nu allemaal overkomt. Er staan steeds honderden meisjes naar hem te gillen.''

Bovendien is Dave tegenwoordig reuze druk met zijn carrière, dus mocht hij de liefde van zijn leven ontmoeten, heeft hij niet eens tijd voor haar. "Op dit moment zit er bijna geen gaatje meer in zijn agenda. Hij heeft al honderd boekingen als dj. Het is echt een droom en laat hem lekker genieten in plaats van zich te binden. Heel verstandig dat hij dit even niet wil."