Nieuws/Entertainment
832283
Entertainment

Verloofde heeft boeken Heleen van Royen nooit gelezen

Heleen van Royens verloofde Bart Meeldijk heeft zich nooit gewaagd aan haar boeken.

Bart vertelt aan Tante Es in haar programma Dat Ding van Tante Es dat hij nog nooit een boek van de liefde van zijn leven heeft gelezen...

"Ik moet nu liegen hé", lacht hij als Tante vraagt of hij bekend is met het werk van zijn verloofde. "Maar dat kan ik niet. Nee, ik heb wat films gezien maar ik ben helemaal geen lezer."

Dat kan Heleen niet deren; zij is stapel op haar 22 jaar jongere verloofde. Tijdens haar huwelijk met haar ex Ton van Royen maakte ze er nooit een geheim van een open huwelijk te hebben, maar haar relatie met drummer Bart is anders. "Ik ben nu écht monogaam", zegt ze eerlijk. Maar, benadrukt ze, dat ze ooit een open huwelijk had, wil niet zeggen dat ze zich enorm uit heeft geleefd. "Ik heb wel  geëxperimenteerd, maar dat valt allemaal wel mee."

Heleen maakte begin deze maand bekend dat zij en Bart al een half jaar verloofd zijn, maar ze heeft geen haast om weer in het huwelijksbootje te stappen. "Wie weet belanden we samen een keer in Las Vegas", aldus de schrijfster.

Heleen (50) en de Rigby-drummer leerden elkaar in 2013 kennen. Heleen scheidde in 2012 na een huwelijk van twintig jaar van presentator Ton, met wie ze twee kinderen heeft.