Nieuws/Entertainment
832284
Entertainment

Emile Ratelband getroost door kroost

Emile Ratelband vindt op de loodzware dag waarop hij zijn Gitta moest begraven, troost bij zijn kinderen Royce en Emilio.

Hij is maar wat blij dat hij zaterdag met zijn twee spruiten mocht doorbrengen, vertelt hij aan bekendeburen.nl. Emile had op deze zware dag geen behoefte aan gesprekken met volwassenen, die natuurlijk allemaal over Gitta zouden gaan. Dat doet hem simpelweg teveel pijn, vertelt hij aangeslagen."Ik schoot vanmiddag een paar keer helemaal vol en moest steeds denken aan wat Gitta en ik allemaal voor plannen hadden. Het heeft niet zo mogen zijn."

Hij stort zich dan ook vol overgave op zijn kinderen, die vandaag - ondanks zijn moeilijke relatie met zijn ex Moon - de hele dag bij hun rouwende papa mochten zijn. "Zij blijven tot morgenmiddag bij me. In de kinderen vind ik echt mijn troost en afleiding. Dan kan ik tenminste mijn gedachten verzetten en dat is na zo'n zware emotionele dag heel fijn. Met hen ga ik niet over Gitta praten en dat zou ik met volwassenen wel hebben gedaan. Nee, bij Royce en Emilio vind ik echt troost. Heerlijk dat ik ze bij me heb."

Gitta overleed afgelopen weekeinde op 45-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersenbloeding.