Nieuws/Entertainment
832286
Entertainment

Vlak voor liveshow Life 4 You naar ziekenhuis gebracht

Dramatisch ongeval Irene Moors

Irene Moors is vlak voor de live-uitzending van Life 4 You onderuit gegaan op een fiets en is met gierende banden naar het ziekenhuis gebracht.

Sandra Ysbrandy, de keukenprinses van het programma, zag dat Irene op de fiets, die later aan bod zou komen tijdens het welbekende gadget-blok, onderuit ging en niet meer overeind kwam. "Irene gaat een rondje om de tafel, en ik zie hem omklappen en zij kwam met haar hoofd op de grond terecht. Het was een enorme klap. Ik zag haar opkomen en weer achterovervallen", vertelt ze aangeslagen.

De ambulance werd gebeld en Irene werd naar het ziekenhuis gebracht, vervolgt haar collega Carlo Boszhard. "We zijn best heftig geschrokken, er lag ook bloed op de grond. Maar gelukkig praatte ze normaal en maakte ze grappen. In het ziekenhuis wordt nu een scan gemaakt."

Verband

Al snel hing Irene zelf vanuit het ziekenhuis aan de telefoon om te vertellen dat er op de scan gelukkig niets verkeerds te zien was en dat ze 'alleen' een gat in haar hoofd heeft. "Ze vonden dat het er beeldschoon uitzag", grapt de presentatrice. "Het zag er allemaal goed uit, er was niks mis. Het is wel heel even schrikken, want er zit best wel een enorm verband om mijn hoofd. Ik moet rustig aandoen."

Redder in nood is Loretta Schrijver: zij bleek bereid om hals over kop Irene's rol over te nemen. "Ik vind het ontzettend sneu voor Irene, maar ook voor die mensen die voor Carlo en Irene komen en dan moeten ze het met mij doen. Ik hoop dat ik een goede vervanging ben."

Volgende week is ze weer van de partij, zegt Irene beslist. Wel zal ze misschien langer in de make-up moeten dan gewoonlijk, want: "Ik zie mezelf nu als een soort beurse appel".