Nieuws/Entertainment
834449
Entertainment

Zoon Will Smith dol op dameskleding

Foto's - Will Smiths zoon Jaden doet niet aan doorsnee.

De zestienjarige 'zoon van' shopt graag dameskleding, blijkt uit zijn laatste paar Instagram- en twitterberichten. Een paar dagen terug ging hij zich te buiten op de damesafdeling van een bekend kledingmerk. "Ging vandaag shoppen voor wat meisjeskleren, ik bedoel 'kleren'."

De tiener is apetrots op zijn aankopen, en showt onder meer een t-shirtjurk en een zwarte rok. Dat zijn kledingvoorkeur wel zo zijn nadelen heeft, ondervond hij al snel... ""Dat moment dat je een rok draagt zonder broek eronder en je te snel omdraait", schreef hij zaterdag. 

Volgens een ingewijde is Jaden al jaren dol op vrouwenkleren, maar durft hij die pas recentelijk ook echt buiten te dragen. "Zijn zus Willow leent al jaren zijn kleding. Het is gewoon een modekeus, meer niet. Hij zal er waarchijnlijk nog jaren zo bijlopen", aldus een bron.

Dat Jaden een bijzonder kind is, bleek eerder al uit een interview dat hij en zus willen gaven aan The New York Times. Daarin zei hij onder meer invloed te hebben op tijd en zijn eigen muziek te moeten maken omdat andermans muziek hem maar niet kon boeien.

 

#Swoosh https://t.co/45IuEc7Go6 — Jaden Smith (@officialjaden) 10 april 2015