Nieuws/Entertainment
834479
Entertainment

Hillary Clinton sloeg Bill tot bloedens toe

Op het hoogtepunt van de Monica Lewinsky-affaire sloeg Hillary Clinton haar echtgenoot Bill tot bloedens toe. Dat blijkt uit het onthullende boek The Residence, waarin stafleden van de oud-president en zijn first lady vertellen over de ongelooflijke taferelen in het Witte Huis, waar Bill en Hillary straks wellicht opnieuw samen zullen wonen. Met één verschil; deze keer is zíj de baas!

Tijdens het presidentschap van Bill Clinton (1993-2001) kreeg een van de dienstmeisjes de schrik van haar leven toen zij in de slaapkamer van het presidentspaar wilde schoonmaken en in het echtelijke bed met bloed doordrenkte lakens aantrof. Het bloed was van de president, die loog dat hij ’snacht door de glazen deur van de badkamer was gevallen en zich daarbij ’lelijk’ had gesneden. Maar in het Witte Huis wisten ze wel beter, namelijk dat woedende Hillary Bill had geslagen met een boek. „Dat weten we heel zeker” aldus de schrijfster van het boek. „Er lagen minsten twintig gebonden boeken op het nachtkastje van Hillary, waaronder de bijbel. Ze kon dus kiezen. Maar dun papier, zeker met zogenaamd goud op snee, maakt behoorlijke kerven.”

 

Meer lezen over het (Witte) Huiselijk geweld? Abonnees lezen hier verder!Geen abonnee? Lees dan het hele verhaal hier bij Blendle