Nieuws/Entertainment
835233
Entertainment

Sofía Vergara heeft moeite met haar borsten

Sofía Vergara is gezegend met grote natuurlijke borsten, maar ze ondervindt ook nadelen aan haar figuur. De actrice is jaloers op vrouwen met nepborsten.

De actrice wordt geroemd om haar welgevormde figuur, maar in Vanity Fair doet ze uit de doeken dat ze hier vaak hinder van ondervindt. "Mijn borsten zijn enorm", zegt de 42-jarige Sofía Vergara in het blad. "Beha's kopen is voor mij altijd een nachtmerrie geweest."

Gelukkig is er speciale kleding op de markt voor vrouwen met een grote boezem. "Toen ik in Los Angeles kwam wonen, ontdekte ik winkels als Frederick's of Hollywood die beha's voor strippers maken", laat de Colombiaanse weten. Daarmee bedoelt ze 'dunne meisjes met gigantische borsten'.

Soms is Vergara jaloers op vrouwen met nepborsten. "Geloof me, ik wou dat ik ze had. Als ik lig, zakken ze helemaal weg. Dat is niet leuk." Ook vervelend vindt ze kritiek op haar outfits. "Dan lees ik dat ik weer een jurk met dezelfde vorm draag. Wat willen jullie dan? Ik draag ze niet voor niets."