Nieuws/Entertainment
835351
Entertainment

'Brave Frank Masmeijer een hele grote jongen'

Neef Masmeijer vertelt álles

De bende gewetenloze drugscriminelen bij wie voormalig showmaster Frank Masmeijer (53) zich op zeker moment moet hebben aangesloten, nam ook zijn neef Yoshi F. (23) in de tang. Hij moest een grote partij cocaïne uit de haven halen.

"Naar de politie kon ik niet; ze dreigden mijn vriendin en ongeboren kind iets aan te doen", vertelt de havenarbeider exclusief aan Privé. Met een enkelband om heeft Yoshi nu huisarrest.

Hij doet uitgebreid uit de doeken hoe hij door Frank betrokken raakte bij een van de grootste cocaïnetransporten die door de politie in België werden onderschept. De cocaïne, met die enorme waarde, wordt tot een megavangst bestempeld. En Yoshi vertelt Privé wat hij eerder ook aan de politie vertelde; dat hij er vast van overtuigd is dat ‘brave’ Frank Masmeijer in de organisatie ’een hele grote jongen’ is, die bovendien geen middel schuwde om zijn hachje te redden en de buit binnen te halen.

"Ik heb op een zeker moment tegen ’nonkel Frank’ gezegd: ’Als ge mij wilt vermoorden, doe dat maar."

Lees het opzienbarende interview met Yoshi:- Abonnees lezen het hele artikel hier bij Telegraaf Premium- En in weekblad Privé het volledige onthutsende verhaal van Yoshi met alle details over 'nonkel Frank'!