Nieuws/Entertainment
835468
Entertainment

Column Evert Santegoeds: Strikt Privé

Neef Frank Masmeijer vertelt nu alles!

PRIVÉ opent deuren die voor anderen gesloten blijven, was de eerste reclamekreet waarmee dit weekblad - inmiddels 38 jaar geleden - werd geïntroduceerd. Tot de dag van vandaag maakt de redactie die reputatie waar met verhalen die u alleen bij ons leest.

Toen de celdeur openzwaaide voor FRANK MASMEIJER’s neef YOSHI F. en die, met een enkelband om, de gevangenis mocht verlaten, stond daar onze reporter HENK VERHAEREN. Hij wachtte Yoshi op. Van iedereen die betrokken is bij de omvangrijke drugshandel waarmee Frank Masmeijer zich, zijn laatste maanden op vrije voeten, bezighield, is Yoshi degene die het meeste afweet van de verrassende praktijken van de man die wij niet anders kenden dan als een brave showmaster.

EN WAT BLIJKT? FRANK MASMEIJER ZOU NIET MISSTAAN IN DE ROL VAN TONY SOPRANO, OF THE GODFATHER!

Uit het complete relaas van Yoshi, dat hij DEZE WEEK EENMALIG EN EXCLUSIEF in deze editie doet, blijkt dat Frank veel dieper in die criminele organisatie zat dan iemand tot dusver voor mogelijk heeft gehouden.

Leest u hoe Yoshi werd gedwongen mee te doen in Franks pogingen een grote slag te slaan in de Antwerpse haven die in één klap zijn financiële problemen had moeten oplossen. Masmeijer schrok er zelfs niet voor terug om dreigementen te uiten aan het adres van Yoshi’s - toen - hoogzwangere vriendin, en ‘nonkel Frank’ ontstak in woede toen zijn neef via een dochter SANDRA MASMEIJER inlichtte over de duistere kant van haar man.

WÍST ZIJN SANDRA DUS WEL DEGELIJK WAAR FRANK ZICH ALLEMAAL MEE BEZIGHIELD? Leest u eindelijk álles over een van de grootste showbizz-mysteries van de laatste tijd.

En we spreken ALBERT HEIJN’s weduwe MONIQUE, die er in haar eentje het beste van probeert te maken. Openhartig vertelt zij over het einde van de legendarische grootgrutter, die met zijn hond toeleefde naar zijn dood en die in zijn laatste weken veelvuldig sprak over zijn vermoorde broer GERRIT JAN.

Zoals ik al zei: PRIVÉ blijft deuren openen die voor anderen gesloten blijven!

Weekblad Privé is waar ook ter wereld te downloaden via de Privé-app voor de iPad.