Nieuws/Entertainment
835488
Entertainment

Naakte datingshow scoort beter dan nieuwe serie

Nicolette Kluijver verslaat Bracha van Doesburgh

Nicolette Kluijver en Bracha van Doesburgh stonden gisteravond tegenover elkaar met een nieuw programma. De naakte datingshow van Nicolette wist iets meer te boeien.

Adam zkt. Eva heeft dinsdagavond 545.000 televisiekijkers weten te trekken. De eerste aflevering van het tweede seizoen van het RTL5-programma staat daarmee in de lijst van 25 best bekeken programma's van de dinsdag.

RTL5 zond dinsdagavond nog een nieuw programma uit: de reallifesoap van Toni en Tony. Vader en zoon Peroni waren goed voor 351.000 kijkers en vallen hiermee buiten de lijst van 25 best bekeken programma's.

NET5 had ook veel nieuws voor de kijker. De eerste aflevering van de nieuwe serie Bagels en bubbels wist 389.000 kijkers aan zich te binden. Naar Viva Pillow Talk, waarin bekende en onbekende Nederlanders over hun relatie vertellen, keken 143.000 mensen. Beide programma's staan niet in de Dag top 25.

De drie best bekeken programma's van de dinsdag zijn het Journaal van 20.00 uur (ruim 2 miljoen), Goede Tijden, Slechte Tijden (ruim 1,6 miljoen) en De wereld draait door (ruim 1,3 miljoen).