Nieuws/Entertainment
835520
Entertainment

Lindsay Lohan wil een zakenman als lover

De vrijgezelle Lindsay Lohan zoekt niet in showbizzland naar een nieuwe lover.

In een interview met Home Style Magazine legt de actrice uit dat haar toekomstige lover waarschijnlijk iemand is die niet in de schijnwerpers staat.

''Ik denk er momenteel niet al te veel aan. Ik heb me vooral gefocust op mijn carrière", beantwoordt ze de vraag over haar liefdesleven. ''Het zal waarschijnlijk niet iemand uit het vak zijn, misschien een zakenman. Ik heb het echter wel naar mijn zin als vrijgezel."

Lindsay vertelt een stuk volwassener te zijn geworden. Sinds ze in Londen woont en speelde in het toneelstuk Speed The Plow slaagt de 28-jarige actrice erin om negatieve krantenkoppen te voorkomen, op wat uitzonderingen na. ''De Britse pers is meer gericht op politiek, de Amerikaanse pers is meer gericht op beroemdheden", constateert ze. ''Vooral als je op West End staat, hoop je op andere aandacht."

Het leven in Londen bevalt de Amerikaanse wel, die van plan is daar te blijven. "Londen voelt nu als thuis. Ik mis de stad elke keer als ik weg ben voor werk en kan dan niet wachten terug te keren. Alleen voor familie en werk ben ik in New York en Los Angeles."