Nieuws/Entertainment
835538
Entertainment

Mischa Barton klaagt moeder aan voor diefstal

Mischa Barton klaagt haar moeder aan voor het stelen van geld.

Nuala Barton zou geld van haar 29-jarige dochter hebben gebruikt om een villa van 7,8 miljoen dollar (7,2 miljoen euro) te kopen in Beverly Hills. Mischa zou niet eens welkom zijn in het chique huis van haar moeder.

"Vanaf het begin af aan heeft Nuala zich in een positie geholpen om haar dochters hard verdiende geld te absorberen door zich voor te doen als haar manager", meldt Mischa's advocaat Alex Weingarten aan People. "Terwijl ze absoluut geen ervaring of training heeft gehad om die rol te vervullen."

Volgens de aanklacht hebben zowel Nuala als Mischa's vader Paul al meer dan tien jaar geen baan gehad buiten hun dochter om. Een bron meldt dat Nuala haar dochter ook nog eens uitbuitte door haar naam te gebruiken voor een serie handtassen en een modeboutique.

Mischa kampte in het verleden met een alcohol- en drugsprobleem en verloor vorig jaar haar huis nadat ze 100.000 dollar achterstand had opgelopen in haar hypotheek. Ze eist nu voor de rechter dat haar moeder over de brug komt met geld. Intussen blijft Mischa hyperactief in Hollywood; er verschijnen komend jaar meer dan tien films met de actrice.